Galaxy Note 9 în varianta cu procesor Snapdragon 845 se afișează în GeekBench; Are 6 GB RAM

1.301 ori
<b>Galaxy Note 9 în varianta cu procesor Snapdragon 845 se afișează în GeekBench; Are 6 GB RAM</b>În baza de date GeekBench și-a făcut apariția în aceste zile și varianta cu Snapdragon 845 a phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, configurație ce aduce și 6 GB RAM la bord. Aceasta va ajunge în regiuni precum SUA, în vreme ce la noi așteptăm

Doar câteva zile au trecut de la apariția variantei cu 8 GB RAM + procesor Exynos 9815 în GeekBench a phablet-ului Samsung Galaxy Note 9 și iată că deja vedem cum se prezintă aici și modelul cu Snapdragon 845. Configurația de față oferă în schimb 6 GB de RAM și este așteptată să debuteze în regiuni precum SUA în vreme ce noi europenii vom beneficia de varianta ce se bazează pe soluția Exynos.

Galaxy Note 9 GeekBench

Descoperim că varianta de față poartă numele de serie SM-N960U și că într-adevăr are la bord procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 + 6 GB RAM. Acest pachet hardware obține un scor de 2411 puncte în cadrul testului single-core GeekBench, respectiv 8712 puncte la testul multi-core.

Comparativ, varianta anterior zărită în GeekBench, cea cu Exynos 9815 și 8 GB RAM se laudă cu 5162 puncte la testul single-core și cu 10704 puncte la testul multi-core. Diferențele sunt destul de serioase mai ales la testul single acolo unde punctajul este dublat pe varianta Exynos. Rămâne de văzut acum dacă Samsung va oferi pentru ambele variante (Exynos și Snapdragon) opțiuni de 6 și 8 GB RAM sau dacă va exista o singură alegere la acest capitol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×