Samsung Galaxy S9 ar putea ajunge la un screen to body ratio de 89-90%

7.112 ori
<b>Samsung Galaxy S9 ar putea ajunge la un screen to body ratio de 89-90%</b>Potrivit unui nou zvon ajuns în mediul online se pare că viitorul flagship al sud-coreenilor de la Samsung va impresiona plăcut la capitolul screen to body ratio. Potrivit acestor informații, așteptăm ca ecranul telefonului să ocupe în jur

Pe zi ce trece se înmulțesc scăpările asociate lui Samsung Galaxy S9 și după ce am văzut randări din partea producătorilor de huse, aflăm cum se va prezenta noul flagship la capitolul screen to body ratio. Ei bine, un nou zvon sosit online dezvăluie faptul că ecranul va ocupa în jur de 89-90% din întreaga suprafață a panoului frontal, creștere cu adevărat notabilă ținând cont că S8 are raport screen-to-body de 83.6%.

Acest lucru va fi posibil datorită eliminării acelei bărbii din partea de jos și totodată a reducerii grosimii pentru partea de sus unde se află earpiece-ul, senzorii și camera frontală. Acestea ar fi modificările întâlnite pe partea frontală, în vreme ce în spate vom avea o cameră duală plasată vertical central pe dispozitiv și un scanner de amprente chiar sub acesta.

Se tot vorbește despre un preview programat pentru show-ul CES 2018, urmând ca debutul oficial al telefonului să aibă loc în luna martie a acestui an. Va exista și o variantă Samsung Galaxy S9+ și diagonalele vor rămâne neschimbate, adică 5.8 inch pentru modelul standard și 6.2 inch pentru cea cu Plus în coadă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×