Samsung Galaxy S10 va oferi funcția "Powershare" de încărcare wireless pentru alte dispozitive

1.157 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va oferi funcția "Powershare" de încărcare wireless pentru alte dispozitive</b>În continuarea campaniei de leak-uri asociată lui Samsung Galaxy S10 aflăm astăzi o veste importantă despre noul flagship, aceea că sud-coreenii vor oferi aici o funcție numită "Powershare". Este vorba despre capabilitatea telefonului

În continuarea campaniei de leak-uri asociată lui Samsung Galaxy S10 aflăm astăzi o veste importantă despre noul flagship, aceea că sud-coreenii vor oferi aici o funcție numită "Powershare". Este vorba despre capabilitatea telefonului de a încărca alte dispozitive în mod wireless, fix precum avem și pe Huawei Mate 20 Pro unde primim funcția Reverse Charging. 

Odată cu această dezvăluire apar și voci care afirmă că acum Samsung nu mai copiază design-ul și funcțiile de pe terminalele Apple, inspirându-se de la Huawei acum pentru a oferi caracteristici atractive pentru utilizatori. Deși într-o oarecare măsură cam așa stau lucrurile, pe noi ne interesează doar funcționalitatea în sine, astfel că atât timp cât utilizatorul are un beneficiu nu mai contează cine pe cine copiază.

Revenind la funcția în sine, aflați că fix ca în cazul lui Huawei Mate 20 Pro vom putea încărca un alt terminal wireless (în condiția în care oferă suport pentru o asemenea încărcare) prin simpla plasare a sa pe spatele unui Galaxy S10. Aparent, ar fi vorba chiar de încărcare wireless și pe lângă telefoane vom putea încărca și alte gadget-uri precum căști și smartwatch-uri. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×