Samsung Galaxy S2 costă 547 de euro, sosește În martie În Marea Britanie, În mai În Elveția... pe când și la noi?

5.593 ori
<b>Samsung Galaxy S2 costă 547 de euro, sosește În martie În Marea Britanie, În mai În Elveția... pe când și la noi?</b>Iată că la doar o săptămână după ce a fost anunțat oficial în cadrul Mobile World Congress 2011, super smartphone-ul dual core Samsung Galaxy S2 este din nou subiectul știrilor. De această dată este vorba despre lansarea sa, mai apropiată...

Iată că la doar o săptămână după ce a fost anunțat oficial în cadrul Mobile World Congress 2011, super smartphone-ul dual core Samsung Galaxy S2 este din nou subiectul știrilor. De această dată este vorba despre lansarea sa, mai apropiată decât am fi crezut. Deja terminalul a apărut listat în oferta unui retailer elvețian, la prețul de 547 de euro.

Retailerul promite că va livra produsul în mai și aici este vorba despre un Galaxy S2 de 16 GB și cu o carcasă de culoare neagră. Operatorul Orange este menționat printre parteneri, deci am putea vedea acest terminal sosind în ofertă sa și în țara noastră, deși Vodafone pare candidatul cel mai probabil.

între timp, Samsung Galaxy S2 și-a făcut apariția și în Marea Britanie, unde va fi disponibil la prețul de 760 de euro, fiind livrat în data de 31 martie. Suma este exorbitanta, iar oferta se aplică în cazul retailerului online Play.com, din Marea Britanie. Sperăm că reducerile vor aduce acest super telefon la un preț de nivel decent.

Samsung Galaxy S2 costă 547 de euro, sosește În martie În Marea Britanie, În mai În Elveția... pe când și la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×