Mobile High Definition Link, un nou tip de ieșire HD care suportă și alimentarea telefonului (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 3.090 ori
<b>Mobile High Definition Link, un nou tip de ieșire HD care suportă și alimentarea telefonului (Video)</b>Cu o săptămână în urmă ne aflam în Barcelona, la MWC 2011, eveniment tech care a inclus, printre altele și prezentarea de noi tehnologii video. Acestea includ și Mobile High Definition Link (MHL), pe care o puteți vedea în acțiune mai jos și...

Cu o săptămână în urmă ne aflam în Barcelona, la MWC 2011, eveniment tech care a inclus, printre altele și prezentarea de noi tehnologii video. Acestea includ și Mobile High Definition Link (MHL), pe care o puteți vedea în acțiune mai jos și care suportă ieșirea semnalului video de pe un terminal mobil, dar și încărcarea acestuia cu ajutorul unui televizor.

Deocamdată, primul terminal care suportă această tehnologie este smartphone-ul Samsung Galaxy S II, celebrul terminal dual core pe care l-am putut vedea la MWC. Din păcate nu există încă televizoare compatibile MHL, dar compania din spatele acestui standard va pune la dispoziție o serie de adaptoare care includ atât o mufă pentru încărcarea handsetului, cât și una pentru cablul HDMI.

Folosind același tip de conexiune veți putea controla acțiunile telefonului cu aceeași telecomandă cu care controlați televizorul. Ceea ce vedeți aici este MHL 1.0, necompatibil cu Gigabit Ethernet sau USB 3.0 Host, dar poate că MHL 2.0 va aduce și aceste funcții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×