Cea mai performantă rețea din România este Vodafone, conform certificărilor oficiale

1.672 ori
<b>Cea mai performantă rețea din România este Vodafone, conform certificărilor oficiale</b>Auditorul independent P3 Communications a anunțat recent statutul de cea mai performantă rețea GSM/UMTS/CDMA acordat celor de la Vodafone în urma măsurătorilor efectuate. Acest proces s-a soldat cu rezultate foarte bune obținute de operatorul local...

Auditorul independent P3 Communications a anunțat recent statutul de cea mai performantă rețea GSM/UMTS/CDMA acordat celor de la Vodafone în urma măsurătorilor efectuate. Acest proces s-a soldat cu rezultate foarte bune obținute de operatorul local și superioare celor obținute de rivalii săi.

Categoriile în care s-au efectuate testările au fost: viteza transferului de date (download/upload), rata de succes la conectare, fiabilitatea serviciilor de date mobile și stabilitatea acestora. Măsurătorile au avut loc în perioada 6 iunie - 17 august 2010 în unele dintre cele mai importante localități din țară, precum București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Ploiești și alte zeci de orașe.

în urma acestor procedee, Vodafone România a primit un certificat care atestă faptul ca operatorul oferă cea mai bună viteza de transfer la descărcarea de fișiere în zonele urbane și rurale (dintre rețelele GSM/UMTS/CDMA). în plus, aceeași performanță se înregistrează și la încărcarea de fișiere, iar aprecieri au fost obținute și pentru stabilitate, calitatea conexiunilor și fiabilitate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×