Cea mai performantă rețea din România este Vodafone, conform certificărilor oficiale

1.683 ori
<b>Cea mai performantă rețea din România este Vodafone, conform certificărilor oficiale</b>Auditorul independent P3 Communications a anunțat recent statutul de cea mai performantă rețea GSM/UMTS/CDMA acordat celor de la Vodafone în urma măsurătorilor efectuate. Acest proces s-a soldat cu rezultate foarte bune obținute de operatorul local...

Auditorul independent P3 Communications a anunțat recent statutul de cea mai performantă rețea GSM/UMTS/CDMA acordat celor de la Vodafone în urma măsurătorilor efectuate. Acest proces s-a soldat cu rezultate foarte bune obținute de operatorul local și superioare celor obținute de rivalii săi.

Categoriile în care s-au efectuate testările au fost: viteza transferului de date (download/upload), rata de succes la conectare, fiabilitatea serviciilor de date mobile și stabilitatea acestora. Măsurătorile au avut loc în perioada 6 iunie - 17 august 2010 în unele dintre cele mai importante localități din țară, precum București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Ploiești și alte zeci de orașe.

în urma acestor procedee, Vodafone România a primit un certificat care atestă faptul ca operatorul oferă cea mai bună viteza de transfer la descărcarea de fișiere în zonele urbane și rurale (dintre rețelele GSM/UMTS/CDMA). în plus, aceeași performanță se înregistrează și la încărcarea de fișiere, iar aprecieri au fost obținute și pentru stabilitate, calitatea conexiunilor și fiabilitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×