Samsung Galaxy S2 Își dezvăluie specificațiile Înainte de MWC: dual core, Super AMOLED Plus și lista continuă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.549 ori
<b>Samsung Galaxy S2 Își dezvăluie specificațiile Înainte de MWC: dual core, Super AMOLED Plus și lista continuă</b>Cu doar câteva zile înainte de debutul lui MWC 2011 în Barcelona au început și scăpările de specificații ale terminalelor ce urmează să fie prezentate. Printre acestea se numără și foarte atractivul Samsung Galaxy S2, căruia i s-a făcut...

Cu doar câteva zile înainte de debutul lui MWC 2011 în Barcelona au început și scăpările de specificații ale terminalelor ce urmează să fie prezentate.Printre acestea se numără și foarte atractivul Samsung Galaxy S2, căruia i s-a făcut teasing intensiv în ultimele săptămâni. Ce ne rezervă urmașul hitului numit Galaxy S aflați mai jos.

Scăparea poate fi pusă pe seama celor de la Expansys, retailer online britanic, care a postat pe web lista completă de specificații a telefonului. Aceasta include toate detaliile pe care am putea dori să le aflăm, în afară de durata de viață a bateriei. Evident, nici vorbă de imagini, dată de lansare sau preț încă, dar dacă mai așteptăm câteva zile, ele vor apărea.

Iată ce ascunde Samsung sub numele de Galaxy S2:

  • Display: 4.27 inch, Super AMOLED Plus, 800 x 480 pixeli
  • CPU: Snapdragon 8260 dual core, 1.2GHz, GPU Adreno 205
  • Conectivitate: 3G, WiFi, Bluetooth 3.0, NFC
  • Memorie: 512MB RAM, 16GB internă, slot microSDHC
  • Cameră: principală - 8MP, captură video 1080p HD la 30 fps, bliț LED, touch focus; frontală - 2MP
  • Alte dotări: busolă digitală, accelerometru, senzor de proximitate.

Nici sistemul de operare al acestui smartphone nu este menționat, dar cel mai probabil va fi vorba despre Android 2.3 Gingerbread, asta dacă Google și Samsung nu ne-au pregătit o surpriză (Android 2.4). Mai multe detalii vom afla peste 2 zile, în pre-showul MWC!

Samsung Galaxy S2 Își dezvăluie specificațiile Înainte de MWC: dual core, Super AMOLED Plus și lista continuă

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×