Actualizarea lui Windows Phone 7 sosește la Începutul lui martie, conform oficialilor Samsung

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.446 ori
<b>Actualizarea lui Windows Phone 7 sosește la Începutul lui martie, conform oficialilor Samsung</b>După ce am trecut de data de 7 februarie, atunci când era speculat că Microsoft va lansa prima actualizare pentru Windows Phone 7, avem nevoie de un nou termen limită, iar zvonurile afirmă că acesta ar fi 8 martie. Cei de la WPCentral ar fi primit...

După ce am trecut de data de 7 februarie, atunci când era speculat că Microsoft va lansa prima actualizare pentru Windows Phone 7, avem nevoie de un nou termen limită, iar zvonurile afirmă că acesta ar fi 8 martie. Cei de la WPCentral ar fi primit răspuns de la un oficial Samsung că software-ul va sosi la începutul lunii martie, dar că mai multe detalii vom afla de la Mobile World Congress.

Alte surse care dau drept sigură dată de 8 martie includ operatorii de telefonie din Europa (sursa anonimă), de la care aflăm și că întârzierea actualizării a fost cauzată de schimbări de ultimă oră. Acestea au fost efectuate atât de către Microsoft, cât și de către OEM-uri. în plus, softul trebuie testat de către operatori timp de 2-3 săptămâni înainte de lansare.

Data oficială a lansării va fi anunțată la MWC, unde sperăm să vedem Microsoft prezentând și un fruct al colaborării proaspăt-anunțate cu Nokia, chiar dacă e devreme pentru astfel de inițiative. Revenind la actualizarea lui WP7, aceasta va aduce suport copy/paste, CDMA, îmbunătățiri ale performanței terminalelor și o metodă mai eficientă de căutare în Marketplace. Numele de cod al update-ului rămâne deocamdată "NoDo", iar urmașul său va fi "Mango", care se va ocupa de multitasking, browserul IE9 și HTML5.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×