Actualizarea lui Windows Phone 7 sosește la Începutul lui martie, conform oficialilor Samsung

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.430 ori
<b>Actualizarea lui Windows Phone 7 sosește la Începutul lui martie, conform oficialilor Samsung</b>După ce am trecut de data de 7 februarie, atunci când era speculat că Microsoft va lansa prima actualizare pentru Windows Phone 7, avem nevoie de un nou termen limită, iar zvonurile afirmă că acesta ar fi 8 martie. Cei de la WPCentral ar fi primit...

După ce am trecut de data de 7 februarie, atunci când era speculat că Microsoft va lansa prima actualizare pentru Windows Phone 7, avem nevoie de un nou termen limită, iar zvonurile afirmă că acesta ar fi 8 martie. Cei de la WPCentral ar fi primit răspuns de la un oficial Samsung că software-ul va sosi la începutul lunii martie, dar că mai multe detalii vom afla de la Mobile World Congress.

Alte surse care dau drept sigură dată de 8 martie includ operatorii de telefonie din Europa (sursa anonimă), de la care aflăm și că întârzierea actualizării a fost cauzată de schimbări de ultimă oră. Acestea au fost efectuate atât de către Microsoft, cât și de către OEM-uri. în plus, softul trebuie testat de către operatori timp de 2-3 săptămâni înainte de lansare.

Data oficială a lansării va fi anunțată la MWC, unde sperăm să vedem Microsoft prezentând și un fruct al colaborării proaspăt-anunțate cu Nokia, chiar dacă e devreme pentru astfel de inițiative. Revenind la actualizarea lui WP7, aceasta va aduce suport copy/paste, CDMA, îmbunătățiri ale performanței terminalelor și o metodă mai eficientă de căutare în Marketplace. Numele de cod al update-ului rămâne deocamdată "NoDo", iar urmașul său va fi "Mango", care se va ocupa de multitasking, browserul IE9 și HTML5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×