Doliu la Nokia: angajații au plecat mai devreme de la muncă; RIP Symbian?

1.845 ori
<b>Doliu la Nokia: angajații au plecat mai devreme de la muncă; RIP Symbian?</b>în semn de protest tăcit față de "trecerea în neființă" a lui Symbian care se anunță în curând, după parteneriatul confirmat azi dintre Nokia și Microsoft, angajații companiei finlandeze au părăsit astăzi birourile mai devreme. Este vorba...

în semn de protest tăcit față de "trecerea în neființă" a lui Symbian care se anunță în curând, după parteneriatul confirmat azi dintre Nokia și Microsoft, angajații companiei finlandeze au părăsit astăzi birourile mai devreme. Este vorba despre cei din filiala Tampere, care au lucrat la Symbian în ultimii ani și sunt dezamăgiți de decizia companiei-mamă.

E inevitabil ca după anunțarea noilor planuri ale producătorului de telefoane să nu urmeze și concedieri... întrebarea este: către ce OS vor migra specialiștii și care va fi primul care împrumută din cunoștiintele acumulate pentru a impulsiona creșterea platformelor. webOS ar fi candidatul ideal, având în vedere faptul că a mai făcut schimb de dezvoltatori cu MeeGo în trecut.

Dacă Symbian nu prea mai are șanse de a fi reactivat pe viitor, există o mică oportunitate pentru MeeGo. Aceasta apare atunci când ne gândim la o tabletă Nokia, care ar arăta mai bine cu MeeGo, decât cu Windows 7. Acest OS are la ora actuală rivali puternici pe piața tabletelor. Viitorul rămâne încert pentru angajații Nokia... dar sperăm ca soarta acestora să nu fie chiar atât de rea pe cât pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×