Samsung Galaxy S2 va debuta la Mobile World Congress 2011?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.629 ori
<b>Samsung Galaxy S2 va debuta la Mobile World Congress 2011?</b>Deși majoritatea publicațiilor și blogurilor vorbesc mai mult despre CES 2011 decât despre Mobile World Congress și evenimentul din februarie ne interesează cel puțin la fel de mult precum cel ce va debuta pe 6 ianuarie în Las Vegas. Ei bine, avem...

Deși majoritatea publicațiilor și blogurilor vorbesc mai mult despre CES 2011 decât despre Mobile World Congress și evenimentul din februarie ne interesează cel puțin la fel de mult precum cel ce va debuta pe 6 ianuarie în Las Vegas. Ei bine, avem un motiv în plus să fim cu ochii pe MWC, de vreme ce Samsung ar putea anunța urmașul lui Galaxy S în cadrul său.

Vestea vine de la publicația sud-coreeana Chosun Ilbo, care ne informează că Samsung va prezenta posibilul Galaxy S2 în februarie. Mobile World Congress este cel mai mare eveniment din domeniul comunicațiilor și telefoniei. Din câte știm până acum despre noul terminal, acesta rulează Android 2.3 Gingerbread, vine cu un procesor dual core, suport NFC și un giroscop.

Dacă Samsung Nexus S nu a fost chiar atât de impresionant pe cât speram, oare ce impresie va face urmașul unui telefon care a ieșit pe locul 2 în top 10-ul terminalelor acestui an, alcătuit din părerile cititorilor Mobilissimo.ro?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×