HTC Thunderbolt 4G, cu un pas mai aproape de lansare și de o premieră 4G

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.969 ori
<b>HTC Thunderbolt 4G, cu un pas mai aproape de lansare și de o premieră 4G</b>Descoperit inițial drept primul telefon real 4G al celor de la HTC, apoi numit Incredible HD și în cele din urmă Thunderbolt 4G, misteriosul telefon din imaginea de mai jos e acum cu un pas mai aproape de lansare. Ieri aflam că reclama la acest...

Descoperit inițial drept primul telefon real 4G al celor de la HTC, apoi numit Incredible HD și în cele din urmă Thunderbolt 4G, misteriosul telefon din imaginea de mai jos e acum cu un pas mai aproape de lansare. Ieri aflam că reclama la acest handset duce către un URL ce îi dezvăluia identitatea.

Cunoscut în prealabil drept HTC Mecha, smartphone-ul va debuta în data de 6 ianuarie în cadrul CES 2011, organizat în capitala mondială a distracției, Las Vegas. Thunderbolt 4G este un telefon cu suport LTE, care va fi vândut de către operatorul Verizon, iar HTC face reclamă acestui model numindu-l primul "terminal 4G".

Este vorba de o viteză ridicată a conectivității și nu de WiMAX sau 3.5G, de această dată. Dacă sunteți un fan HTC curios cu privire la detaliile lansării acestui smartphone, vă puteți înscrie pe această pagină pentru a primi notificări în legătură cu specificațiile și debutul său.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×