Samsung Galaxy S4 cu carcasă metalică? Ar fi putut exista, dar cu prețul Întârzierii produsului!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.527 ori
<b>Samsung Galaxy S4 cu carcasă metalică? Ar fi putut exista, dar cu prețul Întârzierii produsului!</b>Avem noi informații din interiorul Samsung care fac referire la unul dintre aspectele cele mai criticate ale seriei Galaxy S: materialele folosite. Mulți sunt nemulțumiți de carcasa din plastic a lui Galaxy S4 și se așteptau poate la metal sau...

Avem noi informații din interiorul Samsung care fac referire la unul dintre aspectele cele mai criticate ale seriei Galaxy S: materialele folosite. Mulți sunt nemulțumiți de carcasa din plastic a lui Galaxy S4 și se așteptau poate la metal sau kevlar, ca la Motorola. Ei bine hai să aflăm de ce Sammy nu a folosit metal!

Conform unor surse din interiorul companiei, Samsung a început să realizeze că telefoanele sale din plastic nu sunt chiar pe gustul tuturor. Se pare că HTC One se bucura de prea mult succes și atenție, iar Galaxy S4 nu are decât de pierdut în acest caz. O carcasă unibody din aluminiu pare a fi apreciată de toată lumea, atât de revieweri, cât și de public. Ei bine Samsung explică de ce nu a putut folosi o carcasă de acest gen pe noul Galaxy S.

Motivul este simplu: adăugarea unui corp de metal ar fi întârziat terminalul prea mult pe piață, iar Samsung a dorit să ajungă mai rapid în magazine cu acest model pentru a contracara potențialele hituri prezentate la MWC 2013. Din aceeași sursă care face aceste dezvăluiri aflăm că Samsung și-ar putea lua revanșa cu Galaxy Note III, care ar putea fi fabricat din altceva decât plastic. Să fie oare fibră de carbon? Metal? Kevlar? Voi ce credeți?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×