Samsung Galaxy S4 disecat, diferențe majore Între versiunea coreeană și cea americană

2.224 ori
<b>Samsung Galaxy S4 disecat, diferențe majore Între versiunea coreeană și cea americană</b>Dacă îmi amintesc bine Samsung Galaxy S II a avut 4 versiuni diferite în SUA atunci când a fost lansat local, iar unele dintre arătau altfel decât cele cu care suntem obișnuiți. Se pare că și Galaxy S4 are parte de o diferențiere, dar una la...

Dacă îmi amintesc bine Samsung Galaxy S II a avut 4 versiuni diferite în SUA atunci când a fost lansat local, iar unele dintre arătau altfel decât cele cu care suntem obișnuiți. Se pare că și Galaxy S4 are parte de o diferențiere, dar una la nivel global, între versiunea coreeană și cea americană de exemplu.

Cei de la IHS iSuppli au realizat o disecție a smartphone-ului în ambele versiuni și hai să aflăm ce au descoperit. în primul rând versiunea americană de 16 GB costă 229 dolari la capitolul materiale, care ajunge chiar la 237 dolari cu costul de producție. Versiunea coreeană costă 244 dolari și ajunge la 252 cu același cost suplimentar. Se pare că Galaxy S4 ar avea 4 versiuni diferite la nivel global. Una dintre diferențele majore între versiunea asiatică și cea americană este procesorul: Qualcomm Snadragon 600 quad core (20 de dolari) în SUA și Octa Core Exynos 5 în Asia (28 de dolari).

Sistemul wireless de pe varianta americană costa cu 1.5 dolari mai mult decât cel coreean și există diferențe și la procesarea de imagine. Versiunea americană se servește de un pocesor de imagine Fujitsu separat, în vreme ce modelul asiatic se ocupă de procesarea imaginii cu ajutorul lui Exynos 5 Octa. Găsiți toate diferențele în tabelul din acest articol, care ne duce la următoarea concluzie: e bine să fii coreean!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×