Samsung Galaxy S4 Google Play Edition primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Samsung 898 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Google Play Edition primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>După ce anterior, Samsung Galaxy S5 primea actualizarea la Android 5.0 Lollipop, iată că începând de astăzi, noua versiune Android își face apariția și pe Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, update ce va ocupa în jur de 500 MB spațiu în...

După ce anterior, Samsung Galaxy S5 primea actualizarea la Android 5.0 Lollipop, iată că începând de astăzi, noua versiune Android își face apariția și pe Samsung Galaxy S4 Google Play Edition, update ce va ocupa în jur de 500 MB spațiu în memoria telefonului.

Aflăm că această actualizare este versiunea cu numărul 5.0.0 și faptul că printre noutăți vom regăsi iconițele în stil Material Design, un nou sistem de notificări, cât și posibilitatea de a primi apeluri fără să fim opriți din activitatea pe care o desfășurăm, fie că este vorba despre o sesiune de gaming, sau de un alt task ce include o aplicație.

Deși Samsung Galaxy S4 este un model relativ vechi, acesta încă este la mare căutare și în acest an, prețul său fiind unul destul de accesibil acum. Rămâne de văzut dacă și update-ul la versiunea standard Galaxy S4 va fi distribuită către utilizatori curând.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×