LG G3 În varianta europeană primește În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop

1.564 ori
<b>LG G3 În varianta europeană primește În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>Iată că astăzi este ziua cea mare și pentru posesorii europeni de LG G3, zi în care update-ul la Android 5.0 Lollipop este distribuit către utilizatori. Aflați că update-ul l-am realizat pe o versiune germană lui LG G3, dar cu toate acestea,...

Iată că astăzi este ziua cea mare și pentru posesorii europeni de LG G3, zi în care update-ul la Android 5.0 Lollipop este distribuit către utilizatori. Aflați că update-ul l-am realizat pe o versiune germană lui LG G3, dar cu toate acestea, tindem să credem că pachetul software va ajunge curând și pentru alte țări europene.

După cum bine știți, Android 5.0 aduce o nouă interfață caracterizată de către stilul Material Design, notificări în meniul de lockscreen, cât și o funcție de economisire a bateriei. Putem totodată reaminti și noul sistem de multitasking prin care aplicațiile deschise vor fi afișate sub forma unor carduri.

în cazul în care sunteți posesori de LG G3 tot ce va trebui să faceți este să verificați din meniul telefonului dacă există un update disponibil, urmând ca procesul de download să îl realizați prin intermediul unei conexiuni wireless pentru a economisi din traficul de date de pe cartelă/abonament.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×