Samsung Galaxy S4 Mini apare Într-un video demo oferit de operatorul Three din Marea Britanie (Video)

1.708 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini apare Într-un video demo oferit de operatorul Three din Marea Britanie (Video)</b>Despre modelul Galaxy S4 Mini s-a tot vorbit cu precădere în ultima perioadă și de acum se găsește oficial în portofoliul producătorului din Coreea. Operatorii se pregătesc de acum să ofere dispozitivul pe baza unor oferte cât mai atractive și...

Despre modelul Galaxy S4 Mini s-a tot vorbit cu precădere în ultima perioadă și de acum se găsește oficial în portofoliul producătorului din Coreea. Operatorii se pregătesc de acum să ofere dispozitivul pe baza unor oferte cât mai atractive și Three UK chiar propune un video demo în ce privește dispozitivul.

Noul model ce aparține seriei Galaxy S4 oferită de Samsung este destinat să fie oferit la prețuri mai accesibile, într-un format facil de operat și cu caracteristici hardware demne de gama mid-level. Smarphone-ul va fi oferit inclusiv în versiune dual-SIM și oferă un panou frontal de rezoluție qHD (540 x 960), de dimensiune 4.3-inch. Terminalul va sosi cu Android 4.2.2 și o sumă de caracteristici specifice producătorului, inclusiv noua versiune a interfeței proprietare, prezentă și pentru modelul pilot.

Galaxy S4 Mini este așteptat pentru o sumă de operatori din toată lumea, inclusiv la noi cu mare interes. Modelul se bazează pe o arhitectură Snapdragon 400 dual-core la 1.7 GHz pentru a oferi performanțe mai mult decât decente. Camera principală este de 8 MP, cu îmbunătățiri software incluse de producător. Operatorul din UK - Three a confirmat azi prezența terminalului în portofoliul său, oferind în acest sens și un video demo cu dispozitivul. Pentru piața din Rusia modelul ar putea fi vândut pentru un preț de aproximativ 630 de dolari, conform celor mai recente relatări, preț care ar putea fi unul de referință și pentru România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×