Samsung Galaxy S4 Mini ar putea fi anunțat În această săptămână

1.477 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini ar putea fi anunțat În această săptămână</b>Am tot văzut zvonuri și speculații legate de Samsung Galaxy S4 Mini, unele apărute chiar înainte să fie anunțat Galaxy S4. Apoi am văzut și fotografii hands on cu acest terminal și am aflat și specificațiile sale. Ei bine, se pare că acest...

Am tot văzut zvonuri și speculații legate de Samsung Galaxy S4 Mini, unele apărute chiar înainte să fie anunțat Galaxy S4. Apoi am văzut și fotografii hands on cu acest terminal și am aflat și specificațiile sale. Ei bine, se pare că acest device ar putea debuta oficial în această săptămână.

Informațiile vin ca de obicei de la sursa de încredere când vine vorba de zvonuri legate de Samsung: SamMobile. Se pare că Samsung Galaxy S4 Mini va sosi pe piața către finalul lunii mai, sau chiar începutul lui iunie. Ca și Galaxy S III Mini fata de S III, acest smartphone va fi o versiune mai mică a lui Galaxy S4. Specificațiile sale, conform zvonurilor includ un display qHD de 4.3 inch, o cameră de 8 megapixeli și Android 4.2.2 Jelly Bean drept OS.

Va exista atât o versiune single SIM, cât și una dual SIM a lui Galaxy S4 Mini, iar prima ar urma să aibă un CPU quad core, în vreme ce varianta dual SIM va avea un CPU dual core. Nu mă aștept să avem un eveniment sau o conferință Samsung pentru debutul acestui model, ci mai degrabă o lansare pe bază de comunicat de presă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×