Xiaocai G6 ar putea fi primul smartphone Android dual boot din lume

Autor:  | Publicat în:  Xiaocai 1.393 ori
<b>Xiaocai G6 ar putea fi primul smartphone Android dual boot din lume</b>Xiaocai este doar încă una dintre acele companii din China care se ocupă cu handseturi performante la prețuri de buget. Deja telefoanele 4 core cu prețuri sub 200 de dolari sunt banale și s-a trecut la 8 core. Ei bine, astăzi Xiaocai face marele...

Xiaocai este doar încă una dintre acele companii din China care se ocupă cu handseturi performante la prețuri de buget. Deja telefoanele 4 core cu prețuri sub 200 de dolari sunt banale și s-a trecut la 8 core. Ei bine, astăzi Xiaocai face marele pas spre terminale dual boot cu Android la bord.

E vorba despre modelul Xiaocai G6, pe care îl puteți admira în imaginea de mai sus. Acest handset vine cu un ecran 720p, un procesor quad core și o cameră de 13 megapixeli în partea din spate. Telefonul rulează Android 4.1 și vine cu suport dual boot. Nu e foarte clar încă între ce OS-uri oferă alegerea telefonul, deși știm că Android Jelly Bean este unul dintre ele.

Xiaocai G6

Să fie vorba de Windows Phone? E greu de crezut că dezvoltatorii au reușit să instaleze un sistem de operare atât de bine protejat pe acest telefon. îl văd mai degrabă pe Ubuntu sau Firefox OS, în orice caz ceva mai deschis către dezvoltatori. Pe când și la noi un astfel de telefon, eventual unul produs de o companie mare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×