Samsung Galaxy S4 Mini Își face apariția În noi fotografii

3.204 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini Își face apariția În noi fotografii</b>Samsung Galaxy S4 Mini a apărut din nou pe web într-o serie de imagini. Am mai văzut astfel de fotografii și am descoperit și câteva specificații ale terminalului, unele apărute chiar înainte să fie lansat și Galaxy S4. &nbsp; Se pare S4 Mini...

Samsung Galaxy S4 Mini a apărut din nou pe web într-o serie de imagini. Am mai văzut astfel de fotografii și am descoperit și câteva specificații ale terminalului, unele apărute chiar înainte să fie lansat și Galaxy S4.

Se pare S4 Mini va semăna destul de mult cu Galaxy S4 și că noul model va fi anunțat către finalul acestei luni. Seria nu se oprește aici, deoarece vom avea și un Galaxy S4 Active, varianta rezistenta la apă, praf și șocuri a lui S4 și Galaxy S4 Zoom, cameraphone de 16 megapixeli. Despre noul Mini trebuie să aflați că va dispune de un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch și un procesor dual core de 1.6 GHz.

Samsung Galaxy S4 Mini

Avem la dispoziție și o cameră de 5 megapixeli, iar ca OS îl avem pe Android 4.2.2 cu Nature UX 2.0 aplicat peste. Se pare că handsetul va sosi și într-o variantă dual SIM și sincer să fiu mă aștept ca Zoom, Active și Mini să nu debuteze cu mare tam-tam, ci discret, că Galaxy Tab 3 de exemplu.

Samsung Galaxy S4 Mini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×