Google Play Games Își face apariția Înainte de Google I/O 2013

Autor:  | Publicat în:  Android 1.208 ori
<b>Google Play Games Își face apariția Înainte de Google I/O 2013</b>După cum știți, săptămâna care urmează va fi una importantă pentru fanii Android, dezvoltatori și utilizatori. Miercuri, pe 15 mai are loc conferința de debut de la Google I/O 2013, în cadrul căreia vom vedea Android 4.3 și o nouă suită de...

După cum știți, săptămâna care urmează va fi una importantă pentru fanii Android, dezvoltatori și utilizatori. Miercuri, pe 15 mai are loc conferința de debut de la Google I/O 2013, în cadrul căreia vom vedea Android 4.3 și o nouă suită de servicii Google.

Printre ele se va număra și Google Play Games, despre care am aflat în urmă cu 2 săptămâni, drept următorul serviciu de gaming de la Google. Norocoșii de la Android Police au reușit să pună mâna pe screenshoturi înainte de lansare și le puteți admira în acest articol. Serviciul se va numi Google Play Games și el a fost descoperit în Google Play Services 3.1.36, disecat de către Android Police.

Google Play Games

Google+ se va ocupa de notificări și veți avea parte de sincronizări ale jocurilor salvate (în sfârșit!), achievement-uri, badge-uri, invitații la sesiuni de gaming și liste de scoruri. Interesant e că disecția codurilor nu s-a terminat și vom mai afla noi informații în următoarele ore. Ce pot spune e că mă bucur să aud că putem salva jocurile în cloud și reveni la ele și după ce ștergem memoria telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×