HTC One gata să primească o nouă actualizare; Iată ce Îmbunătățiri aduce Android 4.2.2

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.357 ori
<b>HTC One gata să primească o nouă actualizare; Iată ce Îmbunătățiri aduce Android 4.2.2</b>în această săptămână HTC One a primit deja o actualizare care a implicat un pachet software de 230 MB, dar se pare că nu a fost a fost de ajuns. La acel moment versiunea software a terminalului ajungea la 1.29.401.12, iar acum ne pregătim de...

în această săptămână HTC One a primit deja o actualizare care a implicat un pachet software de 230 MB, dar se pare că nu a fost a fost de ajuns. La acel moment versiunea software a terminalului ajungea la 1.29.401.12, iar acum ne pregătim de încă un update, se pare.

E vorba despre Android 4.2.2 Jelly Bean, care vine și cu câteva extra-uri binevenite. Versiunea de software de la bordul telefonului va face saltul direct de la 1.29.x la 2.x și prima inovație implica aplicațiile care necesită butonul Menu. știți probabil că pe HTC One apărea în zona inferioară a ecranului un buton virtual special. Ei bine, odată cu actualizarea se renunța la ideea de a ține apăsat butonul Back pentru a declanșa acțiunea Meniu, așa cum se întâmplă în ultima vreme pe One, după ultimul update.

Mai primim și posibilitatea de a integra noi surse de informații în Blinkfeed, pe lângă Facebook, Flickr, Linkedin, Twitter, calendar și altele. Aplicația Telecomanda TV primește și ea îmbunătățiri și probabil cea mai așteptată modificare este zona de Quick Settings în porțiunea superioară a ecranului, cea pentru notificări. Se pare că versiunea chineză a lui HTC One avea deja o zonă Quick Settings.

Vom afla mai multe în zilele următoare, pe măsură ce sosește actualizarea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×