Samsung Galaxy S4 Plus?! O versiune cu Snapdragon 800 a lui S4 descoperită În benchmarkul AnTutu!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.843 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Plus?! O versiune cu Snapdragon 800 a lui S4 descoperită În benchmarkul AnTutu!</b>Abia ne obișnuisem cu ideea că există încă 3 versiuni de Galaxy S4 (Zoom, Active și Mini) și se pare că ni se mai pregătește ceva. E vorba despre un Galaxy S4 cu procesor Snapdragon 800, dacă ne luăm după descoperirile făcute în...

Abia ne obișnuisem cu ideea că există Încă 3 versiuni de Galaxy S4 (Zoom, Active și Mini) și se pare că ni se mai pregătește ceva. E vorba despre un Galaxy S4 cu procesor Snapdragon 800, dacă ne luăm după descoperirile făcute În benchmark-ul AnTuTu.
Â

E drept că mai auzisem această teorie despre un Galaxy S4 Plus, dar fără vreun argument plauzibil să o susțină. Având numele de cod SHV-E330S, acest gadget ar urma să fie un Galaxy S4 destinat pieței coreene, cam cum a fost acel Galaxy S III cu LTE și 2 GB RAM cu un an În urmă. Pe lângă procesorul Snapdragon 800, noul terminal ar urma să vină și cu o tehnologie LTE avansată.
Â

Samsung Galaxy S4 Plus?! O versiune cu Snapdragon 800 a lui S4 descoperită În benchmarkul AnTutu!

Device-ul figurează În baza de date AnTuTu drept rulând Android 4.2.2 Jelly Bean și dotat cu un CPU de 2.3 GHz. Interesant e că punctajul din AnTuTu, de 24.179 este chiar mai mic decât cel al modelelor S4 actuale. Lista de smartphone-uri care se zvonește că ar veni cu un procesor Snapdragon 800 e tot mai mare și le include HTC One Max (T6), Sony Xperia ZU (Togari), Galaxy Note 3 și LG Optimus G2.
Â

Benchmark AnTuTu

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×