Mini Motor Racing review: sute de curse cu mașinuțe teleghidate, un titlu distractiv (Video)

1.638 ori
<b>Mini Motor Racing review: sute de curse cu mașinuțe teleghidate, un titlu distractiv (Video)</b>După ce am încercat pentru câteva minute titlul Revolt Classic și am fost dezamăgit, mi-am găsit alinarea în jocul Mini Motor Racing, care are o premiză similară: curse pe sute de circuite folosind mașinuțe de jucărie. &nbsp; Jocul costă doar...

După ce am încercat pentru câteva minute titlul Revolt Classic și am fost dezamăgit, mi-am găsit alinarea în jocul Mini Motor Racing, care are o premiză similară: curse pe sute de circuite folosind mașinuțe de jucărie.

Jocul costă doar 99 de cenți și l-am testat pe tableta ASUS FonePad. Vehiculele din Mini Motor Racing sunt mici mașini de jucărie, care pot primi upgrade-uri, folosind banii pe care îi câștigați în urma curselor. Mașinile sunt de tip hot rod, sport, camionete și multe altele. Există peste 20 de circuite, cu variațiuni zi/noapte și de vreme care vor genera sute de curse.

Mini Motor Racing review

Fiecare cursă durează în jur de un minut sau mai puțin, deoarece aveți cam 3, 5 sau 6 tururi de pista de parcurs. Mini Motor Racing oferă o varietate de modalități de control, fie pe bază de înclinare a device-ului, fie prin amplasarea de butoane virtuale în diferite zone ale ecranului. Deși acest joc este unul arcade, avem parte de un engine fizic destul de bun și am apreciat foarte mult și AI-ul agresiv, care chiar se lupta să câștige cursele.

De la noi jocul primește nota 8.5 din 10 și aflați că el vine și cu opțiunea multiplayer pentru până la 4 jucători via WiFi. Puteți descărca jocul de aici.

  • Prețul tabletei îl puteți afla aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×