Samsung Galaxy S4 și HTC One disponibile prin precomandă la Orange România

2.291 ori
<b>Samsung Galaxy S4 și HTC One disponibile prin precomandă la Orange România</b>începând de azi, 8 aprilie Orange România oferă spre precomanda smartphone-urile momentului, HTC One și Samsung Galaxy S4. Pe primul îl aveam deja confirmat de o sursă, cu câteva săptămâni în urmă și iată că prețul a fost confirmat de...

începând de azi, 8 aprilie Orange România oferă spre precomanda smartphone-urile momentului, HTC One și Samsung Galaxy S4. Pe primul îl aveam deja confirmat de o sursă, cu câteva săptămâni în urmă și iată că prețul a fost confirmat de către operator.

Clienții care aleg să achiziționeze online terminalele în perioada precomenzilor vor primi cadou o baterie externă, în limita stocului disponibil. La finalul lunii aprilie 2013 handseturile vor ajunge în magazinele Orange din țară. HTC One are un preț recomandat de 269 euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul Pantera 39. HTC One a fost deja testat la Mobilissimo.ro, într-un review detaliat și am apreciat în special camera Ultrapixel și ecranul Full HD de 4.7 inch.

Samsung Galaxy S 4 Orange

Samsung Galaxy S4 este disponibil pentru precomanda de azi în magazinul online Orange și costă 299 de euro (TVA inclus) cu abonament Pantera 39. Handsetul vine în versiunea cu procesor Snapdragon 600, același ca și pe HTC One, dar la 1.9 GHz de această dată. în spate avem o cameră de 13 megapixeli și aflați că ambele noi telefoane vin cu tehnologie HD Voice și NFC, plus trafic nelimitat la viteze 4G/H+ în zonele de acoperire, în cadrul abonamentelor Pantera 39 și 49. Care dintre aceste modele vă tentează mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×