Samsung Galaxy S4 zoom anunțat oficial, după ce a primit deja un review rapid! Vine cu senzor de 16 MP!

1.849 ori
<b>Samsung Galaxy S4 zoom anunțat oficial, după ce a primit deja un review rapid! Vine cu senzor de 16 MP!</b>Seria Galaxy S4 este acum completă, cameraphone-ul Galaxy S4 Zoom fiind în sfârșit anunțat oficial, în avampremiera evenimentului Samsung de săptămâna viitoare. Samsung Galaxy S4 Zoom este un cameraphone de 16 megapixeli, pe care îl puteți...

Seria Galaxy S4 este acum completă, cameraphone-ul Galaxy S4 Zoom fiind în sfârșit anunțat oficial, în avampremiera evenimentului Samsung de săptămâna viitoare. Samsung Galaxy S4 Zoom este un cameraphone de 16 megapixeli, pe care îl puteți admira mai jos.

Acest telefon este dotat cu un ecran de 4.3 inch cu rezoluție qHD și panou Super AMOLED, iar specificatiile sale includ și un procesor dual core de 1.5 GHz, Android 4.2 Jelly Bean și suport pentru conectivitate LTE. Terminalul cântărește 208 grame și măsoară 15.4 mm în grosime, aproape dublu față de Galaxy S4. Totuși, acest cameraphone e mai subțire decât  Galaxy Camera, cu care și aduce puțin că design.

Samsung Galaxy S4 zoom

în ce privește aspectul fotografic, terminalul atinge un nivel ISO maxim de 3200 și suporta zoom optic de 10x.  Senzorul are o deschidere f/2.8-5.9 și este puțin mai rapid decât Galaxy Camera. în ce privește review-ul prematur al lui S4 Zoom, el a fost publicat de către un site rusesc, care ne informează și că acest device dispune de 1.5 GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD și procesor Exynos. WiFi, Bluetooth 4.0, NFC și infraroșu se afla la rândul lor la bord.

Samsung Galaxy S4 zoom

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×