Povestea unui eșec: fostul CEO Palm vorbește despre achiziția companiei de către HP

951 ori
<b>Povestea unui eșec: fostul CEO Palm vorbește despre achiziția companiei de către HP</b>Povestea celor de la Palm e un exemplu de "așa nu" deja, după ce firmă a fost cumpărată de HP și practic distrusă, produsele sale promițătoare fiind casate. E vorba despre WebOS, terminalele Pre și tableta TouchPad. Fostul CEO Palm, Jon...

Povestea celor de la Palm e un exemplu de "așa nu" deja, după ce firmă a fost cumpărată de HP și practic distrusă, produsele sale promițătoare fiind casate. E vorba despre WebOS, terminalele Pre și tableta TouchPad. Fostul CEO Palm, Jon Rubinstein vorbește acum despre acest eșec și nu are cuvinte prea bune despre HP.

Rubinstein a acordat un interviu celor de la Fierce Wireless, în care afirmă că regretă vânzarea Palm către HP. Trebuie menționat că fostul CEO a părăsit compania HP deja și el afirmă că începutul sfârșitului a fost atunci când operatorul Verizon a decis să nu mai vândă și promoveze modelele de telefoane Palm Pre. Astfel, Sprint a rămas singura opțiune, după ce a picat și varianta Vodafone.

Fostul oficial Palm a ținut să menționeze că multe din tehnologiile din spatele lui WebOS pot fi văzute azi pe noi platforme, inclusiv pe iOS 7. E vorba despre multitasking, notificări, Synergy și chiar actualizările over the air, toate "împrumutate" de alte companii. La ora actuală Rubinstein e în comitetul de conducere Amazon și cel Qualcomm și își declară cu tărie încrederea într-un viitor bazat pe cloud. în cazul în care nu știați, o bună parte din Palm a fost vândută deja către LG, care va implementa ce a rămas din webOS pe televizoare în 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×