Samsung Galaxy S5 Active primește o versiune europeană; Iată prețul său!

2.510 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Active primește o versiune europeană; Iată prețul său!</b>în luna mai a acestui an Samsung anunța handsetul Galaxy S5 Active, o versiune ultrarezistenta a lui Galaxy S5 și care a rămas disponibilă în exclusivitate în SUA, prin AT&T. Ei bine, acum versiunea europeană ar fi gata de lansare, iar detalii...

în luna mai a acestui an Samsung anunța handsetul Galaxy S5 Active, o versiune ultrarezistenta a lui Galaxy S5 și care a rămas disponibilă în exclusivitate în SUA, prin AT&T. Ei bine, acum versiunea europeană ar fi gata de lansare, iar detalii aflați mai jos.

Terminalul păstrează aceleași dotări ca și modelul american și același nume, Samsung Galaxy S5 Active. Acest handset e cunoscut sub numele de cod SM-G870F și vine cu senzor cardiac, un display Full HD de 5.1 inch (Super AMOLED) și procesor quad core Snapdragon 801. Produsul va costa 629 euro și va sosi pe gri titaniu și verde. La interior se afla și un GPU Adreno 330, 2 GB RAM LPDDR3, 16 GB stocare, slot microSD, iar în spate regăsim o cameră de 16 megapixeli cu tehnologie ISOCELL.

Samsung Galaxy S5 Active

Telefonul are și o baterie de 2800 mAh și spre deosebire de Galaxy S5, acest model nu are scanner de amprente. în schimb, el primste un buton fizic special pentru accesarea lui Activity Zone, o colecție de funcții destinate celor care adoră drumețiile. Sunt incluse aici busola, barometrul, cronometrul și lanterna, iar butonul poate fi folosit și pentru cameră. Galaxy S5 Active e rezistent la apă și praf și poate supraviețui și impacturilor și scăpărilor de la înălțime.

Samsung Galaxy S5 Active primește o versiune europeană; Iata pretul sau!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×