Samsung Galaxy S5 ar putea avea antenă integrată În spatele carcasei

1.296 ori
<b>Samsung Galaxy S5 ar putea avea antenă integrată În spatele carcasei</b>încă nu e clar când se va lansa Samsung Galaxy S5 mai precis, deși știm cu aproximație că ar trebui să debuteze în primul trimestru. între timp continuă lista de scăpări și zvonuri legate de acest terminal, astăzi cu privire la designul...

încă nu e clar când se va lansa Samsung Galaxy S5 mai precis, deși știm cu aproximație că ar trebui să debuteze în primul trimestru. între timp continuă lista de scăpări și zvonuri legate de acest terminal, astăzi cu privire la designul său și integrarea antenelor.

Conform unei publicații din Coreea, Samsung intenționează să folosească o tehnologie a antenelor LDS (Laser Direct Structuring) pe acest device, dar doar pe anumite variante de Galaxy S5. Când vorbim de variante, e aparent vorba despre modele separate Exynos 6 și Snapdragon 805. Ei bine, acum se va face și o diferențiere mai profundă, dacă ne luăm după media din Coreea, care afirmă că am putea primi terminale cu lookuri diferite.

Samsung ar putea lansa noul Galaxy S5 într-o variantă cu carcasă metalică și una cu corp din plastic. Se pare că modelele cu corp din plastic ar putea integra antenele cu sistem LDS, integrându-le în partea din spate a handsetului. Nu e vorba despre capacul bateriei, ci de o zonă între capac și circuite. Personal consider că ar fi bizar să avem două variante de designuri pe modelele Galaxy S, deși dacă îmi amintesc bine și Galaxy S II arată diferit la anumiți operatori din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×