Windows Phone ar putea depăși iOS În 3 ani, conform unui analist Forbes

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.168 ori
<b>Windows Phone ar putea depăși iOS În 3 ani, conform unui analist Forbes</b>Un expert de la Forbes a postat pe web o analiză cu privire la ascensiunea Microsoft din următorii ani, pe partea de telefoane mobile. Aparent aceast analist consideră că în doar 3 ani Microsoft va depăși Apple la cota de piață în acest segment....

Un expert de la Forbes a postat pe web o analiză cu privire la ascensiunea Microsoft din următorii ani, pe partea de telefoane mobile. Aparent aceast analist consideră că în doar 3 ani Microsoft va depăși Apple la cota de piață în acest segment.

Mark Fidelman este numele analistului, care vede cheia succesului aici în integrarea fără cusur cu Windows 8.1. Office 365 și Xbox, toate într-un tandem excelent. E deja știut faptul că Windows Phone înregistrează o creștere de cota de piață, fiind preferat chiar în țările din America Latină în locul lui Android sau iOS.

Windows Phone ar putea depăși iOS În 3 ani, conform unui analist Forbes

în Asia vedeam cozi la lansări de telefoane Lumia încă de anul trecut, deci vă imaginați cum stăm acum. Totuși pentru a fi cool trebuie să convingi publicul din SUA și aici Windows Phone e mai șubred, cu doar 3.6% cotă de piață în State. O cheie a succesului aici ar fi ca tot mai mulți dezvoltatori să lanseze aplicații și jocuri noi și de succes pe Windows Phone, eventual și cu câteva exclusivități.

Credeți că vom asista la o ascensiune a lui Windows Phone în acest mod în următorii ani?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×