Samsung Galaxy S5 este rootat cu utilitatea CF-Root a hackerului ChainFire

1.027 ori
<b>Samsung Galaxy S5 este rootat cu utilitatea CF-Root a hackerului ChainFire</b>Samsung Galaxy S5 nici nu a ajuns încă în magazine bine și deja a început să fie hackuit și rootat. Dezvoltatorul ChainFire din cadrul comunității XDA Developers a trecut la treabă și a rootat acest device folosind utilitatea CF-Root. &nbsp;...

Samsung Galaxy S5 nici nu a ajuns încă în magazine bine și deja a început să fie hackuit și rootat. Dezvoltatorul ChainFire din cadrul comunității XDA Developers a trecut la treabă și a rootat acest device folosind utilitatea CF-Root.

ChainFire e celebru pentru aplicația SuperSU și face parte din echipa OmniROM în ultima vreme. El se remarcă și prin popularizarea lui CF-Auto-Root, o utilitate care permite rootarea ușoară a terminalelor Samsung. Acest tool folosește firmware stock Samsung și funcționează cam pe orice Galaxy S și Galaxy Note.

Acum va funcționa și pe Galaxy S5, cel puțin în varianta SM-G900F. Odată cu aflarea acestor detalii am descoperit în articolul sursă și o veste îngrijorătoare: se pare că Samsung Galaxy S5 va întârzia și ar putea sosi mai târziu decât data de 11 aprilie, cum ni se promisese. Aparent un incendiu a avut loc la fabricile companiei, de aici și problemele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×