Microsoft Office debutează și pe Android și iPhone

1.133 ori
<b>Microsoft Office debutează și pe Android și iPhone</b>După ce ieri Microsoft lansa faimoasa suita Office pe iPad, astăzi e rândul pachetului de soluții de productivitate să ajungă pe Android și pe iPhone. Puteți descărca Office pentru iPhone de aici și versiunea pentru Android de aici. &nbsp;...

După ce ieri Microsoft lansa faimoasa suita Office pe iPad, astăzi e rândul pachetului de soluții de productivitate să ajungă pe Android și pe iPhone. Puteți descărca Office pentru iPhone de aici și versiunea pentru Android de aici.

Ambele aplicații sunt disponibile gratuit, dar doar pentru ceea ce Microsoft numeste "home use". Asta înseamnă că firmele au în continuare nevoie de un abonament Office 365. în cadrul lui Office veți putea edita documente si sa le salvati in cloud, în vreme ce pe iPad nu puteți face asta decât cu un abonament Office 365.

Scopul aplicației pare mai degrabă să aducă noi abonați la Office 365 decât să aducă opțiuni de editare de text și prezentări maselor. în lumea de azi, în care avem atât de multe soluții, de la Kingsoft Office la QuickOffice și de la Polaris Office la Pages pe iOS, dar și Evernote dacă vrem neapărat documente în cloud, mai este oare loc pe piață pentru Office de la Microsoft?

Office pentru Android oferă și integrare OneDrive, vizualizarea de atașamente la email, suport pentru documente Word, Excel și PowerPoint, editare și partajare a acestora și multe altele. Pentru a edita și salva documente pentru utilizare acasă aveți nevoie de un cont Microsoft gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×