Samsung Galaxy S5 În prima scăpare cu iz autentic: ramă metalică, posibil indiciu cu privire la carcasă metalică

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.135 ori
<b>Samsung Galaxy S5 În prima scăpare cu iz autentic: ramă metalică, posibil indiciu cu privire la carcasă metalică</b>De vreme ce 2013 e aproape gata, e momentul să ne gândim la modele flagship ale anului 2014, precum HTC M8 sau Samsung Galaxy S5. Dacă primul ni s-a prezentat deja într-o variantă albastră, handsetul Samsung rămâne un mister. Totuși astăzi vedem...

De vreme ce 2013 e aproape gata, e momentul să ne gândim la modele flagship ale anului 2014, precum HTC M8 sau Samsung Galaxy S5. Dacă primul ni s-a prezentat deja într-o variantă albastră, handsetul Samsung rămâne un mister. Totuși astăzi vedem ceea ce ar putea fi prima sa componenta ajunsă pe web.

E vorba despre rama metalică a handsetului, pe care o vedeți în imaginile din acest articol. Aparent ea oferă indicii cu privire la o carcasă metalică de această dată și nu una din plastic. Francezii de la Nowhereelse.fr sunt responsabili cu scăparea, ei fiind o sursă de încredere care nu s-a înșelat niciodată atunci când a postat imagini cu leak-uri Apple.

Vă reamintesc că Galaxy S4, ca și Galaxy SIII aveau un inel ce imita metalul în jurul marginii, dar și acela era plastic, făcut să semene cu metalul. O trecere la o rama din metal ar crește soliditatea terminalului, dar ar putea impune și schimbări ale poziției componentelor din interiorul telefonului, pentru a nu afecta semnalul.

Samsung Galaxy S5 În prima scăpare cu iz autentic: ramă metalică, posibil indiciu cu privire la carcasă metalică

Rama ajunsă pe web măsoară 143.8 x 72.3 mm față de actuala rama a lui Galaxy S4 ce măsoară 136.6 x 69.8 mm, ducându-ne astfel cu gândul la un ecran mai mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×