Samsung Galaxy S5 În prima scăpare cu iz autentic: ramă metalică, posibil indiciu cu privire la carcasă metalică

3.292 ori
<b>Samsung Galaxy S5 În prima scăpare cu iz autentic: ramă metalică, posibil indiciu cu privire la carcasă metalică</b>De vreme ce 2013 e aproape gata, e momentul să ne gândim la modele flagship ale anului 2014, precum HTC M8 sau Samsung Galaxy S5. Dacă primul ni s-a prezentat deja într-o variantă albastră, handsetul Samsung rămâne un mister. Totuși astăzi vedem...

De vreme ce 2013 e aproape gata, e momentul să ne gândim la modele flagship ale anului 2014, precum HTC M8 sau Samsung Galaxy S5. Dacă primul ni s-a prezentat deja într-o variantă albastră, handsetul Samsung rămâne un mister. Totuși astăzi vedem ceea ce ar putea fi prima sa componenta ajunsă pe web.

E vorba despre rama metalică a handsetului, pe care o vedeți în imaginile din acest articol. Aparent ea oferă indicii cu privire la o carcasă metalică de această dată și nu una din plastic. Francezii de la Nowhereelse.fr sunt responsabili cu scăparea, ei fiind o sursă de încredere care nu s-a înșelat niciodată atunci când a postat imagini cu leak-uri Apple.

Vă reamintesc că Galaxy S4, ca și Galaxy SIII aveau un inel ce imita metalul în jurul marginii, dar și acela era plastic, făcut să semene cu metalul. O trecere la o rama din metal ar crește soliditatea terminalului, dar ar putea impune și schimbări ale poziției componentelor din interiorul telefonului, pentru a nu afecta semnalul.

Samsung Galaxy S5 În prima scăpare cu iz autentic: ramă metalică, posibil indiciu cu privire la carcasă metalică

Rama ajunsă pe web măsoară 143.8 x 72.3 mm față de actuala rama a lui Galaxy S4 ce măsoară 136.6 x 69.8 mm, ducându-ne astfel cu gândul la un ecran mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×