Procesorul octa-core LG Odin de 2.2 GHz va fi disponibil pe tableta LG G Pad 2

1.028 ori
<b>Procesorul octa-core LG Odin de 2.2 GHz va fi disponibil pe tableta LG G Pad 2</b>Deși LG G Pad 8.3 a apărut pe piață doar de câteva săptămâni, iată că deja au început să apară zvonuri cu privire la cea de-a 2-a versiune a acestei tablete. Se presupune că G Pad 2 va veni cu un procesor octa-core de 2.2 GHz, fabricat chiar...

Deși LG G Pad 8.3 a apărut pe piață doar de câteva săptămâni, iată că deja au început să apară zvonuri cu privire la cea de-a 2-a versiune a acestei tablete. Se presupune că G Pad 2 va veni cu un procesor octa-core de 2.2 GHz, fabricat chiar de către LG.

în această săptămână s-au întamplat multe pe piața de procesoare, cei de la Mediatek au lansat un chip octo-core, iar Qualcomm a anunțat un nou procesor Snapdragon, cu un GPU superior. Acum, cei de la LG au anunțat faptul că testează un nou procesor pentru telefoanele mobile, numit Odin. Acesta va fi disponbil atât în varianta quad-core, cât și în cea octo-core. Chipul va veni cu nuclee Cortex A15 tactat la 2.2 GHz.

De asemenea, va fi disponibilă și o configurație cu 4 nuclee mai puternice, Cortex A15s și Cortex A7s tactate la 1.7 GHz. Procesorul grafic va fi un Mali T604/T624 și un Mali T720/T760 de 600 MHz. Procesorul quad-core Odin va sosi pe televizoarele Smart LG, iar cel octa-core ar putea fi integrat în cea de-a 2-a generație LG G Pad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×