Samsung Galaxy S5 Își dezvăluie specificațiile prin tweetul unei "guri de aur" (Zvon)

1.489 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Își dezvăluie specificațiile prin tweetul unei "guri de aur" (Zvon)</b>în ultimii 6 ani pot spune că au existat două mega surse de scăpări, care au venit mai ales prin intermediul lui Twitter. E vorba despre @evleaks și despre Eldar Murtazin, acesta din urmă fiind un blogger rus, care în ultima vreme nu le mai...

în ultimii 6 ani pot spune că au existat două mega surse de scăpări, care au venit mai ales prin intermediul lui Twitter. E vorba despre @evleaks și despre Eldar Murtazin, acesta din urmă fiind un blogger rus, care în ultima vreme nu le mai nimerește ca înainte. Totuși hai să aruncăm o privire asupra specificațiilor lui Samsung Galaxy S5, pe care le dezvăluie rusul.

După cum știți Samsung a anunțat un eveniment Unpacked pentru data de 24 februarie, organizat în Barcelona, Spania. E posibil ca la acel eveniment să îl vedem lansat pe Galaxy S5, mai ales că o cifră 5 a apărut pe teaserul evenimentului. în fine, revenind la Eldar și al său tweet, acesta include dotări ca un ecran de 5.24 inch cu rezoluție 2K pentru noul smartphone, panou AMOLED, 3 GB RAM și 32 sau 64 GB memorie internă.

Terminalul va avea un procesor Exynos sau Snapdragon 805, camera frontală de 3.2 MP și camera de 16 megapixeli în spate, în vreme ce bateria va avea o capacitate de 3200 mAh. Nu pot spune că aceste specificații mă surprind, ele aliindu-se cu ceea ce știam deja. Bateria e impresionantă pentru un smartphone, iar camera frontală putea fi puțin mai bună, de vreme ce am văzut și telefoane de 300 de dolari din China cu camere de 8 MP în zona frontală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×