Samsung ar putea dezvălui noul flagship Galaxy S5 În cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 24 februarie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.000 ori
<b>Samsung ar putea dezvălui noul flagship Galaxy S5 În cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 24 februarie</b>Compania Samsung tocmai a trimis invitațiile de presă pentru evenimenul Unpacked 2014 Episode 1, eveniment ce va avea loc în Barcelona pe 24 februarie, zi în care se dă și startul show-ului Mobile World Congress 2014. Așa cum se poate observa din...

Compania Samsung tocmai a trimis invitațiile de presă pentru evenimenul Unpacked 2014 Episode 1, eveniment ce va avea loc în Barcelona pe 24 februarie, zi în care se dă și startul show-ului Mobile World Congress 2014.

Așa cum se poate observa din imaginea de mai sus, un “5” misterios își face apariția, lucru ce ar putea însemna că vom avea parte de câteva informații cu privire la Galaxy S5, sau de ce nu, chiar debutul oficial al acestuia.

Deși anul trecut, cei de la Samsung au lansat terminalul Galaxy S4 în luna martie, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat în New York, s-ar putea ca gigantul coreean să schimbe puțin regulile, lansând noul flagship în această lună. Potrivit unui oficial Samsung, care a răspuns unei întrebări din partea presei, acesta a afirmat că nu ne poate spune ce se ascunde în spatele acelui “5”.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×