Samsung Galaxy S5 LTE-A va ajunge În Europa cu display Full HD de 5.2 inch și procesor Snapdragon 805

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.190 ori
<b>Samsung Galaxy S5 LTE-A va ajunge În Europa cu display Full HD de 5.2 inch și procesor Snapdragon 805</b>Lansată acum ceva timp pe piața din Coreea de Sud, iată că versiunea cu LTE-A a lui Galaxy S5 va ajunge curând și pe piața europeană. Deși modelul lansat în Coreea venea la pachet cu un display Quad HD de 5.1 inch, se pare că versiunea...

Lansată acum ceva timp pe piața din Coreea de Sud, iată că versiunea cu LTE-A a lui Galaxy S5 va ajunge curând și pe piața europeană. Deși modelul lansat în Coreea venea la pachet cu un display Quad HD de 5.1 inch, se pare că versiunea destinată europenilor va beneficia (doar) de o rezoluție Full HD.

Cu toate acestea, mărimea display-ul va crește cu 0.1 inch, ajungându-se astfel la un display cu diagonala de 5.2 inch. Potrivit testului benchmark GFXBench, Samsung Galaxy S5 LTE-A SM-G901 va avea parte de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 tactat la 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB de stocare.

De asemenea, vom mai primi la pachet o cameră principală de 16 megapixeli, o cameră secundară de 2 megapixeli și celebrul senzor de amprente. Se așteaptă ca acest model să debuteze oficial în luna septembrie a acestui an în cadrul show-ului IFA 2014 din Berlin, locație în care va fi lansat și Galaxy Note 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×