HTC pregătește un eveniment ce va avea loc În Japonia pe data de 19 august; o conferință de presă este programată În aceeași zi și pentru New York

630 ori
<b>HTC pregătește un eveniment ce va avea loc În Japonia pe data de 19 august; o conferință de presă este programată În aceeași zi și pentru New York</b>Dacă acum câteva zile aflam că HTC pregătește un eveniment de presă pentru data de 19 august în New York, iată că astăzi prin intermediul unor invitații iese la iveală faptul că un alt eveniment marca HTC va avea loc în acceași zi și în...

Dacă acum câteva zile aflamHTC pregătește un eveniment de presă pentru data de 19 august în New York, iată că astăzi prin intermediul unor invitații iese la iveală faptul că un alt eveniment marca HTC va avea loc în acceași zi și în Japonia.

în timp ce majoritatea speculațiilor vorbesc despre o posibilă lansare a lui One (M8) în versiunea cu Windows Phone în cadrul evenimentului din New York, există și posibilitatea ca în cadrul acestei conferințe de presă să fie prezentat doar noul J Butterfly sub denumirea Droid, device despre care aflam chiar ieri.

De asemenea, un semn de întrebare se ridică și asupra evenimentului din Japonia, locație în care J Butterfly a fost anunțat oficial ieri prin intermediul operatorului KDDI. Astfel, evenimentul din Japonia ar putea fi gazda lansării noului J Butterfly, fie și a modelului Windows Phone mult-așteptat.

Nu în ultimul rând, există probabilitatea ca între cele două evenimente să nu fie nici un lucru în comun, conferința din New York fiind locul în care urmează să debuteze One W8, în timp ce evenimentul din Japonia să fie gazda noului J Butterfly. Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×