Samsung Galaxy S5 Mini apare sub denumirea Galaxy S5 Dx pe site-ul oficial Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 950 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Mini apare sub denumirea Galaxy S5 Dx pe site-ul oficial Samsung</b>Iată că imediat după lansarea lui Samsung Galaxy K, terminal bazat pe Galaxy S5 ce vine cu numeroase funcții la capitolul fotografiere, este rândul lui Samsung Galaxy S5 Mini să își facă apariția în imagini scăpate pe web. Acesta din urmă ar...

Iată că imediat după lansarea lui Samsung Galaxy K, terminal bazat pe Galaxy S5 ce vine cu numeroase funcții la capitolul fotografiere, este rândul lui Samsung Galaxy S5 Mini să își facă apariția în imagini scăpate pe web. Acesta din urmă ar putea renunța la denumirea Mini, după cum și fotografia de mai jos sugerează.

Această captură de ecran a fost postată de către zvonacul evleaks chiar în cursul zilei de astăzi, iar după cum putem observa, terminalul prezentat mai sus arată la fel ca și Galaxy S5, dar spre deosebire de acesta, modelul mini renunță la utilizarea unui senzor cardiac în partea din spate, loc în care vom regăsi doar un singur bliț LED.

De asemenea, aruncând o privire mai detalită asupra acestei capturi de ecran putem remarca faptul că vor fi introduse și noi nuanțe de culoare ale carcasei, printre care se numără și un verde aprins. Se așteaptă ca Samsung Galaxy S5 Dx - cum se va numi acest model, să vină cu un display cuprins între 4.5 - 4.7 inch, 1.5 GB RAM și un procesor quad-core.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×