Phabletul iPhone ar putea fi lansat pe piață doar În versiuni premium de peste 64 GB

1.037 ori
<b>Phabletul iPhone ar putea fi lansat pe piață doar În versiuni premium de peste 64 GB</b>Din câte se pare, potrivit unui raport sosit din China, cei de la Apple întâmpină unele probleme cu aprovizionarea unor materiale pentru viitoarea generație iPhone, materiale printre care se numără și cristalul de safir. Acesta din urmă va fi...

Din câte se pare, potrivit unui raport sosit din China, cei de la Apple întâmpină unele probleme cu aprovizionarea unor materiale pentru viitoarea generație iPhone, materiale printre care se numără și cristalul de safir. Acesta din urmă va fi folosit pentru protejarea display-ului, un material ce va oferi o rezistență superioară față de alte produse similare cum ar fi Gorilla Glass.

Același raport din China afirmă că Apple va introduce ecran de safir doar pe modele de peste 64 GB, în acest caz fiind vorba despre o așa-numită versiune premium a phablet-ului Apple. Acest lucru se datorează în mare parte costului de producție ridicat pentru integrarea unei astfel de componente. Dacă în cazul lui iPhone 5s display-ul costă doar 44$, în cazul acestui viitor phablet costurile se ridică la 280$.

Se zvonește că acest viitor phablet al gigantului american va sosi cu un display de 5.5 inch și va aduce un design similar cu cel al lui iPhone 5c și a lui iPod Touch. Totodată, scăpările de machete cu iPhone 6 par a nu se mai opri, după cum și ieri am putut admira mai multe imagini ale machetei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×