Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906A) apare Într-un al doilea video În care rulează Android 4.4.3 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.141 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906A) apare Într-un al doilea video În care rulează Android 4.4.3 KitKat</b>Iată că astăzi, un nou material video ce îl prezintă pe Samsung Galaxy S5 Prime ajunge pe web, după ce în prealabil, mai precis acum două zile, am putut vedea un prim astfel de video hands-on cu terminalul în cauză. De această dată, ni se...

Iată că astăzi, un nou material video ce îl prezintă pe Samsung Galaxy S5 Prime ajunge pe web, după ce în prealabil, mai precis acum două zile, am putut vedea un prim astfel de video hands-on cu terminalul în cauză. De această dată, ni se prezintă și faptul că terminalul rulează Android 4.4.3 KitKat, o versiune încă nelansată pe piață.

Deși zvonurile din ultima vreme precizau că Samsung Galaxy S5 Prime (SM-G906A) va sosi cu un display Quad HD, se pare că în materialul video de mai jos terminalul dispune doar de un display Full HD 1920x1080 pixeli.

Pe partea de hardware, acest model dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB de stocare, specificații pe care le întâlnim și pe varianta standard Galaxy S5. Totodată, există și unele speculații cu privire la faptul că Samsung SM-G906A va fi defapt o versiune Google Edition.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×