Samsung Galaxy S6 Edge Plus apare în două noi imagini hands on, ne reconfirmă procesorul său Exynos

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.798 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge Plus apare în două noi imagini hands on, ne reconfirmă procesorul său Exynos</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma &icirc;nregistrăm o scăpare a lui Samsung Galaxy S6 Edge Plus, &icirc;n care remarcam că era o versiune destinată unui operator american. Sesizam şi că avea procesorul Snapdragon 808, iar azi vedem din nou acest...

Cu câteva zile în urma înregistrăm o scăpare a lui Samsung Galaxy S6 Edge Plus, în care remarcam că era o versiune destinată unui operator american. Sesizam şi că avea procesorul Snapdragon 808, iar azi vedem din nou acest handset, dar într-o versiune cu CPU Exynos 7420.

Imaginile au fost publicate pe blogul francez nowhereelse.fr şi nu aduc nimic nou în peisaj. Terminalul rămâne o versiune mai mare de Galaxy S6 Edge, cu ecran cu margini curbate şi cu rezoluţie Quad HD. Handsetul adopta un panou Super AMOLED de 5.7 inch, o cameră de 16 MP în spate şi una frontală de 8 MP, plus o baterie de 3700 mAh şi 32 GB stocare.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus apare în două noi imagini hands on, ne reconfirmă procesorul său Exynos

Sunt curios care e raţionamentul din spatele acestui produs: "hai să vindem un Galaxy S6 Edge mai mare şi atât"? În afară de camera frontală nu sesizez vreun upgrade al dotărilor, dacă e să fim riguroşi. Sunt gata să pariez că Samsung va oferi culori unice pentru S6 Edge Plus, pentru a-l diferenţia de modelul mai mic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×