Samsung Galaxy S6 Edge primeşte premiul pentru "cel mai bun terminal nou" la MWC 2015

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.007 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge primeşte premiul pentru "cel mai bun terminal nou" la MWC 2015</b>Dacă mă &icirc;ntrebaţi care e cel mai interesant şi atractiv terminal prezentat la MWC 2015, voi spune că e Galaxy S6 Edge de la Samsung. Ei bine, aflaţi că acest smartphone a primit şi o distincţie oficială, care &icirc;i confirmă...

Dacă mă întrebaţi care e cel mai interesant şi atractiv terminal prezentat la MWC 2015, voi spune că e Galaxy S6 Edge de la Samsung. Ei bine, aflaţi că acest smartphone a primit şi o distincţie oficială, care îi confirmă atractivitatea.

Nou venitul a primit titlul de "Cel mai bun handset nou, tableta sau device" din partea GSMA (Groupe Speciale Mobile Association). Distincţia se acordă de obicei celui mai bun terminal lansat pe timpul târgului, iar Samsung a obţinut pentru al doilea an consecutiv acest premiu. În 2014 îl obţinuse datorită brăţării de fitness Gear Fit. Samsung Galaxy S6 Edge se remarcă prin marginile curbate dual ale ecranului şi un design modern, pe bază de materiale premium.

Aflaţi că Galaxy S6 Edge a primit peste 20 de premii la MWC 2015 deja, printre care şi "Best of Mobile World Congress" de la Ubergizmo, "Top Pick" de la Mashable" şi "Top Pick" şi din partea Laptop Magazine. Platforma de securitate mobila Samsung KNOX a obţinut la rândul său premiul pentru cea mai bună soluţie de securitate, din partea GSMA.

Samsung Galaxy S6 Edge vine cu aceleaşi dotări hardware ca şi Galaxy S6, doar că are ecranul extins de marginile curbate şi bateria puţin mai mare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×