Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sosesc la pre-comandă și prin Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 995 ori
<b>Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sosesc la pre-comandă și prin Vodafone România</b>Imediat după ce Orange ne prezenta prețurile pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, acum este r&acirc;ndul lui Vodafone să iasă &icirc;n față cu un anunț similar. Noile modele sunt disponibile prin intermediul magazinului online la pre-comandă cu...

Imediat după ce Orange ne prezenta prețurile pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, acum este rândul lui Vodafone să iasă în față cu un anunț similar. Noile modele sunt disponibile prin intermediul magazinului online la pre-comandă cu livrare începând din data de 17 aprilie (bonus încărcător wireless).

Spre deosebire de Orange, se pare că Vodafone aduce prețuri ceva mai mici pentru flagship-urile Samsung pe 2015. Astfel, modelul clasic S6 32 GB costă 3.041 lei fără abonament, iar versiunea sa Edge 32 GB este comercializată pentru 3658 lei.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sosesc la pre-comandă și prin Vodafone România

Pentru moment, variantele listate pe site sunt doar cele pe alb sau negru, urmând ca pe viitor să primim și versiunile ceva mai colorate. Observați și prețurile la diferite abonamente pentru cele două smartphone-uri în tabelul de mai jos. Veți aștepta pentru o eventuală stabilizare a prețului sau plănuiți să achiziționați un S6 chiar acum?

 RED 59RED 49RED 39RED 25
Galaxy S6169 eur268 eur369 eur489 eur
Galaxy S6 Edge299 eur398 eur499 eur629 eur

Puteți consulta detaliile complete legate de abonamente și beneficii chiar aici pe site-ul Vodafone.ro.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×