Samsung Galaxy Note 8 actualizat la Android 8.0 Oreo în România

3.639 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 actualizat la Android 8.0 Oreo în România</b>Chiar dacă e cadou frumos de Paște din partea Samsung, consider că actualizarea la Android 8.0 Oreo putea să vină mai devreme pe Note 8 pe plan local, deoarece avem informații că update-ul e disponibil deja de ceva vreme în unele părți ale lumii..

Chiar dacă e cadou frumos de Paște din partea Samsung, consider că actualizarea la Android 8.0 Oreo putea să vină mai devreme pe Note 8 pe plan local, deoarece avem informații că update-ul e disponibil deja de ceva vreme în unele părți ale lumii, inclusiv în Europa.

Azi, prin intermediul Grupului Mobilissimo de pe Facebook, am aflat din mai multe surse că actualizarea a ajuns și în România pe terminalele cumpărate la liber. În afară de Oreo, Note 8 primește și update de UI la Samsung Experience 9.0, iar alte detalii privind actualizarea puteți afla citind textul din capturile de ecran de mai jos:

Telefonul costă în acest moment undeva între 3.800 și 4.000 de lei în România - conform Compari.ro - și prezintă interes mai ales prin faptul că aduce extra funcții, beneficiind de suportul stylusului ce vine la pachet cu terminalul. Mobilissimo i-a facut recenzia în luna septembria anul trecut, ocazie cu care telefonul a primit o notă foarte bună (9.39), excelând în special privind camera, ecranul și bateria. Puteți revedea video-recenzia mai jos, nu înainte însă de a le mulțumi celor care ne-au anunțat privind actualizarea: Paul Zimbru, Remy Mihai, Răzvan-Andrei Munteanu și alții.

Pentru discuții și impresii despre actualizare vă invităm la discuții pe grup.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×