Samsung Galaxy Note 8 actualizat la Android 8.0 Oreo în România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.553 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 actualizat la Android 8.0 Oreo în România</b>Chiar dacă e cadou frumos de Paște din partea Samsung, consider că actualizarea la Android 8.0 Oreo putea să vină mai devreme pe Note 8 pe plan local, deoarece avem informații că update-ul e disponibil deja de ceva vreme în unele părți ale lumii..

Chiar dacă e cadou frumos de Paște din partea Samsung, consider că actualizarea la Android 8.0 Oreo putea să vină mai devreme pe Note 8 pe plan local, deoarece avem informații că update-ul e disponibil deja de ceva vreme în unele părți ale lumii, inclusiv în Europa.

Azi, prin intermediul Grupului Mobilissimo de pe Facebook, am aflat din mai multe surse că actualizarea a ajuns și în România pe terminalele cumpărate la liber. În afară de Oreo, Note 8 primește și update de UI la Samsung Experience 9.0, iar alte detalii privind actualizarea puteți afla citind textul din capturile de ecran de mai jos:

Telefonul costă în acest moment undeva între 3.800 și 4.000 de lei în România - conform Compari.ro - și prezintă interes mai ales prin faptul că aduce extra funcții, beneficiind de suportul stylusului ce vine la pachet cu terminalul. Mobilissimo i-a facut recenzia în luna septembria anul trecut, ocazie cu care telefonul a primit o notă foarte bună (9.39), excelând în special privind camera, ecranul și bateria. Puteți revedea video-recenzia mai jos, nu înainte însă de a le mulțumi celor care ne-au anunțat privind actualizarea: Paul Zimbru, Remy Mihai, Răzvan-Andrei Munteanu și alții.

Pentru discuții și impresii despre actualizare vă invităm la discuții pe grup.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×