Samsung Galaxy S7 Active ar putea oferi doar certificare IP68; ce înseamnă acest standard și cât de protejat va fi telefonul?

1.818 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Active ar putea oferi doar certificare IP68; ce înseamnă acest standard și cât de protejat va fi telefonul?</b>Aflam săptăm&acirc;na trecută despre posibilitatea ca Samsung să vină pe piață foarte cur&acirc;nd și cu o ediție Active a flagship-ului Galaxy S7, un telefon ce pe h&acirc;rtie ar trebui să ofere o rezistență sporită at&acirc;t la contactul...

Aflam săptămâna trecută despre posibilitatea ca Samsung să vină pe piață foarte curând și cu o ediție Active a flagship-ului Galaxy S7, un telefon ce pe hârtie ar trebui să ofere o rezistență sporită atât la contactul cu apa, cât și la diverse situații extreme întâlnite în utilizarea sa într-un mediu mai diferit de lucru, cum este cazul unui șantier.

După cum ne dezvăluia chiar Evan Blass, acest nou telefon va sosi cu siguranță cu certificare pentru rezistență la apă și praf, fiind vorba probabil despre standardul IP68 regăsit anul trecut și pe modelul S6 Active. Acest lucru înseamnă că telefonul va fi complet protejat contra prafului, dar nu și în întregime atunci când vine vorba despre rezistența la apă.

Standardul în cauză ne garantează că telefonul poate supraviețui unei scufundări de până la 1.5 metri pentru o durată de maxim 30 minute. De asemenea, noul smartphone pregătit de către Samsung ne-ar putea oferi și certificare MIL-STD-810G, standard ce promite că telefonul va rezista unor situații extreme.

Vorbim despre rezistența la temperaturi foarte scăzute / foarte ridicate, rezistența la radiația solară, la presiunea ridicată, dar și la umiditate sau vibrații. Ne așteptăm și la o carcasă rugged pentru S7 Active, componentă ce cu siguranță va contribui la capitolul aspect, focusul fiind pus mai degrabă pe partea de rezistență.

Lansarea acestei ediții ar putea avea loc chiar în luna iunie, perioadă în care modelul S6 Active a fost dezvăluit anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×