Samsung Galaxy S7 vs. Canon EOS 70D într-un test video al focalizării; rezultatele sunt surprinzătoare

Autor:  | Publicat în:  Versus 1.559 ori
<b>Samsung Galaxy S7 vs. Canon EOS 70D într-un test video al focalizării; rezultatele sunt surprinzătoare</b>&Icirc;ncă de la debutul oficial, compania sud-coreeană Samsung a scos &icirc;n evidență faptul că senzorul foto de pe Galaxy S7 este cu adevărat impresionant, iar acum avem parte și de primele teste ce vin să confirme acest lucru. Camera foto de...

Încă de la debutul oficial, compania sud-coreeană Samsung a scos în evidență faptul că senzorul foto de pe Galaxy S7 este cu adevărat impresionant, iar acum avem parte și de primele teste ce vin să confirme acest lucru. Camera foto de 12 megapixeli regăsită pe noul flagship se duelează astăzi cu un Canon EOS 70D.

Este vorba despre un test video al focalizării, test pe care Samsung Galaxy S7 îl câștigă fără mari probleme. Din câte știți deja probabil, camera foto adusă de către Samsung beneficiază de o nouă tehnologie denumită Dual Pixel prin care fiecare pixel de pe senzor poate fi folosit și pentru focalizare, asta în comparație cu un senzor obișnuit, în cazul căruia doar 5% dintre pixelii senzorului sunt echipați cu fotodiode capabile de focus.

Aceeași tehnologie o regăsim și pe aparatul DSLR Canon 70D, unul ce nu se descurcă pe atât de bine ca noul flagship Samsung. Un motiv pentru care S7 se dovedește a fi mai rapid la capitolul focalizare, se poate datora procesorului mult mai puternic utilizat, comparativ cu cel de pe DSLR-ul în cauză.

 Samsung Galaxy S7 vs. Canon EOS 70D într-un test video al focalizării; rezultatele sunt surprinzătoare

Cât de bine se va descurca Samsung Galaxy S7 în cadrul testelor noastre foto și video, veți afla foarte curând!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×