Samsung Galaxy S7 este cel mai utilizat telefon Samsung de pe glob, depăşind Galaxy S6 şi S5

3.719 ori
<b>Samsung Galaxy S7 este cel mai utilizat telefon Samsung de pe glob, depăşind Galaxy S6 şi S5</b>Potrivit unui studiu realizat de către firma ScientiaMobile, se pare că la nivel global cel mai utilizat smartphone Samsung este chiar modelul Galaxy S7 care a debutat la vânzare în primăvara anului 2016. Acesta este chiar mai popular decât Galaxy S7 sau

Motivul pentru care Samsung nu a avut un an 2016 chiar dezastruos în ciuda problemelor lui Note 7 este faptul că Galaxy S7 s-a vândut excelent. Vânzările au fost cu atât mai mari spre final de an, când el a devenit alternativa la Note 7 cel retras. Azi avem şi cifre legate de performanţa lui Galaxy S7 şi deşi aveam aşteptări pozitive, ele sunt depăşite chiar.

Astfel, studiul celor de la ScientiaMobile indică faptul că Samsung Galaxy S7 este cel mai folosit telefon Samsung de pe glob în acest moment. Concluzia vine din faptul că terminalul generează cele mai multe sesiuni de browsing mobil la nivel internaţional. Până la acest record, Samsung Galaxy S5 era cel mai utilizat telefon al sud coreenilor, atât global, cât şi în State.

Studiu Samsung

Popularitatea maximă a lui S5 a fost atinsă în noiembrie 2015, cu o cotă de 5.5% din rândul smartphone-urilor. Asta se întâmpla la 579 de zile de la debutul său, iar Galaxy S6 şi-a atins vârful de forma în iunie 2016, cu o cotă de 3.1% şi la 428 de zile după lansare. Galaxy S7 a avut nevoie de doar 400 de zile pentru a dobora recordurile, performanta venind în aprilie 2017.

Având în vedere ritmul în care se vinde Galaxy S8, el are şanse de a îl depăşi pe Galaxy S7 în anul următor. ScientiaMobile oferă studii de genul pentru website-uri şi companii de e-commerce sau advertising, care îşi optimizează produsele în funcţie de astfel de trenduri. Galaxy S7 nu poate decât să urce în popularitate în perioada următoare, pentru că preţurile sale vor fi în picaj liber, deci îi va fi greu lui S8 să îl depăşească.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×