Samsung Galaxy Note 8 are parte de prima scăpare în fotografii hands-on, pare un Galaxy S8 mai lat

6.591 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 are parte de prima scăpare în fotografii hands-on, pare un Galaxy S8 mai lat</b>Nici nu ne-am dezmeticit bine după lansarea lui Galaxy S8 şi deja a apărut pe radarul nostru Samsung Galaxy Note 8, într-o scăpare de fotografii hands on. Le privim cu maximă precauţie, pentru că e devreme totuşi pentru un astfel de leak.

Nici nu ne-am dezmeticit bine după lansarea lui Galaxy S8 şi deja a apărut pe radarul nostru Samsung Galaxy Note 8, într-o scăpare de fotografii hands-on. Le privim cu maximă precauţie, pentru că e devreme totuşi pentru un astfel de leak.

Samsung Galaxy Note 8

Practic ceea ce vedem aici este un soi de Galaxy S8 mai lat şi adoptând un format de design similar. Lângă device vedem şi un stylus cu capăt clickabil. Ecranul are marginile şi colţurile rotunjite că la S8 şi tot asemenea flagship-ului nu primim buton Home fizic aici şi nici butoane capacitive. În schimb există 3 butoane virtuale în zona inferioară a ecranului, iar scannerul de amprente e tot în spate.

Samsung Galaxy Note 8 are parte de prima scăpare în fotografii hands-on, pare un Galaxy S8 mai lat

Va fi interesant de văzut ce sacrificii s-au făcut legat de baterie de această dată, pentru a înghesui şi o baterie bună şi un slot pentru S Pen care se ocupe loc mult. Prezic că primele scăpări concrete şi realiste pentru Galaxy Note 8 vor apărea de abia în vara, iar produsul ar putea sosi prin august sau cel târziu la IFA 2017. Aşteptăm un CPU Snapdragon 835 sau urmaşul sau la bord, evident şi o versiune Exynos şi poate chiar şi o cameră duala.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×