Samsung Galaxy S8 a vândut cu 15% mai multe unități decât Galaxy S7, afirmă CEO-ul Samsung Mobile DJ Koh

1.497 ori
<b>Samsung Galaxy S8 a vândut cu 15% mai multe unități decât Galaxy S7, afirmă CEO-ul Samsung Mobile DJ Koh</b>Deși cu câteva zile în urmă analiștii și brokerii speculau că Samsung ar fi vândut cu 20% mai puține unități Galaxy S8 față de Galaxy S7, azi avem cifre pozitive dezvăluite de Samsung. Astfel, CEO-ul ramurii mobile ar fi declarat că noul flagship a vândut

Deși cu câteva zile în urmă analiștii și brokerii speculau că Samsung ar fi vândut cu 20% mai puține unități Galaxy S8 față de Galaxy S7, azi avem cifre pozitive dezvăluite de Samsung. Astfel, CEO-ul ramurii mobile ar fi declarat că noul flagship a vândut cu 15% mai multe modele decât predecesorul S7.

DJ Koh, șeful Samsung Mobile a infirmat evoluția negativă a lui Galaxy S8 într-o conferința de presă unde a amintit și de Galaxy Note 8. Am aflat astfel că Note 8 va sosi spre finalul lunii viitoare, pe lângă datele despre vânzările bune de S8. Trebuie spus că saltul lui S8 cu 15% le include și pe S8 și pe S8+, iar oficialul a declarat că se așteaptă că vânzările să crească în următoarele 2 trimestre.

Koh a subliniat că Samsung observă avansul tehnologic făcut de producătorii din China și promite că Samsung va continuă cu inovații deosebite în zona smartphone, având un roadmap clar stabilit până în 2020. Am aflat și că achizițiile Samsung de la furnizorii din Taiwan vor atinge 4.2 miliarde de dolari în acest an. Taiwan rămâne o piață importantă pentru sud coreeni, fiind livrate acolo 2.3 milioane de telefoane numai din seria Galaxy Note.

Revenind puțin la vânzările lui Galaxy S8, telefonul primește variante de culoare noi odată cu trecerea timpului și prețul devine tot mai accesibil pe măsură ce trec lunile. Note 8, LG V30 și iPhone 8 vor mai știrbi puțin din appeal-ul flagship-ului cu Infinity Display.

În mai aflăm că Samsung a sărit pragul de 10 milioane de unități S8 livrate global.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×