Samsung Galaxy S8+ se clasează pe primul loc în topul Consumer Reports, Galaxy S8 e pe locul doi

1.475 ori
<b>Samsung Galaxy S8+ se clasează pe primul loc în topul Consumer Reports, Galaxy S8 e pe locul doi</b>Cel mai nou top pus la cale de către Consumer Reports plasează phablet-ul Samsung Galaxy S8+ pe locul cu numărul 1, iar pe 2 îl avem listat chiar pe Samsung Galaxy S8. De asemenea, lista realizată de către această publicație americană mai include

Topul Consumer Reports e un barometru excelent pentru a afla cum stă publicul cu satisfacţia legată de cele mai noi produse tech. Se pare că Samsung culege laurii în acest an, cel mai nou top Consumer Reports având 3 terminale ale sale pe podium. E vorba despre Galaxy S8+, Galaxy S8 şi Galaxy S7 Edge.

Consumer Reports este o publicaţie americană reputată, care apare încă din 1936 şi are în spate o organizaţie independenta şi nonprofit. Scopul său este de a testa produse şi a face studii şi cercetari destinate consumatorilor. Are şi rolul de a educa publicul şi a premia cele mai bune produse de pe piaţă. Cel mai nou top al acestei organizaţii îl are pe Samsung Galaxy S8+ pe primul loc, urmat de Galaxy S8 cel standard.

Galaxy S7 Edge se află pe locul 3, depăşind modele ca LG G6 sau iPhone 7 Plus. S7 Edge se află de ceva vreme pe podiumul Consumer Reports şi va fi greu pentru iPhone 8 să urce în această ierarhie ce pare dominată de Samsung, mai ales că vine şi Galaxy Note 8. La testele şi analizele realizate de experţi înainte de clasificare, Galaxy S8+ a stat excelent la viaţa bateriei, la design şi Consumer Reports au apreciat şi reducerea de oversharpening pentru cameră, dar şi luminozitatea şi imersivitatea ecranului.

Reţineţi că publicaţia are 7 milioane de abonaţi, deci părerea sa e mai mult decât relevantă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×